fredag 29 augusti 2008

Semestern i korthet

Allt gick bra i Linköping. Mathias blev friskförklarad och läkarna där uppe ville aldrig se oss igen. Fullständigt ömsesidigt vill jag lova. :) Så nu satsar vi på att fortsätta leva ett vanligt (?) liv, vad det nu innebär.

Semestern har varit underbar. Inte fullt lika underbart väder bara.
Köpenhamn var toppen! Hade tre fina dagar med barnen. Hann med Tivoli och Zoo, samt att se lite av stan och Ströget. Djuren fångade mest vårt intresse. Isbjörnarna, pingvinerna och sälarna var Adams favoriter. Sanna gillade mest präriehundarna, isbjörnarna och aporna tror jag. Själv tycker jag att både giraffer, elefanter och zebror är oerhört häftiga djur. :) Dagen på Tivoli regnade det från att vi kom till typ en timme innan vi skulle gå hem igen. Fyra par skor gick att vrida efter den dagen i det Söderlundska vandrarhemsrummet. Mysigt hade vi i alla fall. Vi lånar gärna barnen fler gånger för liknande upptåg och resor.

Gotland var också mysigt, men inte heller där hade vi något kanonväder. Solen var framme en timme eller två en eftermiddag så då skyndade vi snabbt som attans ner till stranden för lite sol.

Den här veckan har Mathias börjat jobba och jag har också jobbat lite, både på Coor och på folkhögskolan. Har också passat på att vara lite ledig, bland annat idag.

Nu är det snart dags för lite helg. Imorgon blir det kräftskiva i vår trädgård. Mysigt hoppas jag. :)

1 kommentar:

Jullan sa...

Ni kan få låna Oscar också. :-)