torsdag 26 juni 2008

jobb, midsommar och familjedag

Började jobbet i måndags. Känns okej tycker jag. Trevliga människor, inte så svårt att komma in i arbetet. Men! Ett litet orosmoment: Det är väldigt lite att göra! Med andra ord kommer de sex närmaste veckorna sannolikt att bli väldigt långa. Tur att det är trevliga människor då i alla fall. :)

Annars inte mycket nytt under solen. Allmän babyboom runt om oss. Vi vill också ha! Men den tiden kommer väl... eller? Man ska aldrig ta något för givet, det är en sak jag lärt mig nu. Men hoppas får man.

Hade en mycket mysig och trevlig helg på Öland över midsommar. Hyrde stuga gubben och jag. Så var vi med Sofie & Martin och Annika & Pär och barnen på midsommarafton. Helgen gick dock alldeles för fort tyvärr, och det var lite för tråkigt väder. Men vad är svensk midsommar utan regn?

På lördag blir det Familjedag med triathlon vid kyrkan. Ska bli kul! Tror det kommer bli en toppendag. Triathlon, jippotävlingar, mat, musik, lägerbål, andakt... och massa trevliga människor också, så klart! :) Hoppas det blir lika lyckat som julbordet blev.

Snart sovdags igen. Skönt att det är fredag imorgon. Kort dag på jobbet, slutar redan 14,30. Nu fixa lite inför morgondagen. Tjingeling.

Inga kommentarer: