onsdag 25 mars 2009

Buffande och sparkande

Gårdagen kom och gick utan att jag tänkte på otäcksheter alltför mycket. Jobbade först och sen direkt in till stan och fikade med Anna. Sen kom Mathias till oss när han slutat och sen gick han och jag en sväng på stan och kikade lite. Väl hemma så började vi fylla i Bebisboken som vi köpt för ett bra tag sen och så låg vi på sängen och pratade om Bebis och livet. Myspys. Föräldragruppen satt igång massa tankar och funderingar, och det känns mycket mer verkligt helt plötsligt. Konstigt också att det är så nära nu, det har vi inte riktigt hunnit fatta än kom vi fram till.
Namn diskuteras flitigt här hemma. Svårt det där. Dessutom har alla så många bra förslag.. eh. Flicknamn är vi överens om och har varit ända sen i början. Pojknamn är svårare, men jag tror att vi kommit fram till ett bra gemensamt förslag nu. Sen får vi ju se om de namn vi tänkt passar när Bebis kommer ut.
Igår var det full aktivitet i magen i princip hela dagen. Brukar inte känna så jättemycket när jag är igång och jobbar, men igår var annorlunda. Hela dagen buffades och sparkades det. Mysigt!

1 kommentar:

Mindy sa...

Vad spännande med en bebis! Måste kännas otroligt med ett litet liv i sin mage :)