måndag 12 maj 2008

Underbar helg

Den här helgen har varit ljuvlig. På alla sätt och vis. Mathias har mått bra, vilket innebär att jag också har mått bra. Vädret har varit fulkomligt perfekt, sol och varmt. Vi har hunnit med massa mys, sol, bad och bara njutit av livet tillsammans. Var på Salt i fredags och lagade mat med tonåringarna, grillade i lördags hos mamma och pappa för Jonas var hemma över helgen, varit i stan, gått långpromenad med Susanne, fixat lite hemma och så.. Det har verkligen varit en toppenhelg utan några krav. Igår stannade vi kvar vid kyrkan hela dan och lagade mat tillsammans och solade och badade för första gången. Susanne, Sanna och Adam kom ut en sväng och jag badade lite med barnen också, mysigt. De är så himla goa de där två!

Vi var på ögon i onsdags, det gick bra. De tror inte att det ska vara någon fara för Mathias med körkort och så, utan att synen antagligen kommer tillbaka, i alla fall det mesta. Lättnad för oss båda. Han behöver glasögon, men hur många människor har inte det?! Även om han gör allt för att slippa.. :) Han har fått börja jobba halvtid också, och det går mycket bättre! Det var lagom för honom, det var för jobbigt att gå tillbaka till fulltid efter hela den här röran. Inte så konstigt efter hur allvarligt sjuk de ändå trodde att han var ett tag där.

Nu ska vi snart iväg och göra vår första intervju för uppsatsen. Spännande. Måste läsa igenom lite innan så jag har koll. Ska bli underbart när vi får lämna in den och ta sommarlov! Längtar! :)

1 kommentar:

Unknown sa...

Ah later som en helt underbar helg! vill ocksa ligga pa bryggan och bara vara med er!! =) fast ska inte klaga, men borjar langta hem en del nu! maste bestamma nat datum snart sa jarnganget kan ses! =) puss