måndag 28 juli 2008

Den ljuvliga helgen

Helgen har gått oväntat bra. Jag har inte tänkt så mycket. Eller, det är klart att jag har tänkt. Men inte så mycket som jag gjorde i torsdags och fredags. Lyckats koppla bort allt på nått konstigt sätt. Har varit en skön helg. Och mysig.

I fredagskväll åkte vi ut till Dragskär och grillade lax och massa gott längst ut på klipporna i solen. Vi blev själva, men det gjorde inte så mycket, hade mysigt ändå. Underbar värme både i vattnet och i luften. Satt kvar tills solen gick ner.

I lördags jobbade Mathias hela dagen så jag tog en bok och bikinin och åkte ut till kyrkan och solade. Sen på eftermiddagskvällen jobbade jag några timmar. Sen tog vi med oss Sanna och åkte till Havslätt och spelade minigolf. Mathias vann så Sanna och jag ska ta revansch en annan dag. Mathias började så himla bra så jag trodde han skulle sätt banrekord, men sen runt hälften gick det utför.. men vann gjorde han ju ändå. Sen köpte vi pizza och åkte hem och satt oss på balkongen alla tre. Mysigt att bara ha ett av barnen så där. Kvalitetstid.

Igår var vi på gudstjänst i Logen i Havslätt. Fint. Glad när mannen min följer med. Sen drog vi direkt med till Oknö och låg i solen och hade det gott. Svärföräldrarna och Susanne och Sanna kom också en sväng. Sen hem och jobba igen. Det gick bra tillslut fast precis allt strulade på jobbet. Sen åkte vi och badade vid kyrkan i kvällsvärmen.


Idag är det långdag på jobbet. Massa funderartid, det tycker jag inte om. Jag vet att jag stirrar up mig själv genom att bara sitta här och tänka. Allt blir större än vad det är. Får försöka läsa lite och så. På lunchen ska jag åka ut och ta ett dopp med Mathias, han är ledig idag och imorgon. Tack och lov är det bara två veckor kvar på mitt jobb, har trots allt gått ganska fort. Sen blir det tre veckor ledigt! Ljuvligt. Köpenhamn och Gotland, kanske någon liten mer utfärd. Ser så mycket fram emot det. Rom har vi lagt på is tills Linköping har sagt sitt. Vågar inte flyga och åka långt bort när vi inte vet vad det är för något. Undrar om vi någonsin kommer till Rom? Det känns som vi har varit på väg dit så många gånger men aldrig kommit iväg. Hoppas att det kan bli av nu snart, vore så mysigt. Får göra slag i saken så fort Mathias har blivit friskförklarad. Då kan vi nog behöva lite semester långt borta från all skit.

Inga kommentarer: